Verkoop

Vandaag de dag is woningpromotie belangrijker dan ooit!

Bij kek! Makelaars besteden wij hier veel zorg en aandacht aan. Onze woningpromotie bestaat uit diverse vormen. Denk hierbij aan een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van professionele foto’s, plattegronden en een goede tekst. Geen saaie beschrijving maar een pakkende tekst vol feiten en voordelen van de woning. Ook krijgt de woning een prominente plaats op www.funda.nl en natuurlijk op onze eigen website. En niet te vergeten, het te koop bord mag niet ontbreken. Wil je dit liever niet? Geen enkel probleem. Jij als klant bepaalt!

Om jouw woning extra onder de aandacht te brengen maken wij onder andere gebruik van sociale media. Indien gewenst is het ook mogelijk om jouw woning extra te promoten. Hierbij kan gedacht worden aan 360 graden foto’s, hoogte foto’s, dronefoto’s, een mediapakket, woningvideo’s, artist impressions en online advertenties. Samen kiezen we de juiste marketingtools voor het beste resultaat.

Doordat de markt continue in ontwikkeling is vinden wij het van groot belang om jou constant op de hoogte te houden. Indien nodig kunnen wij hierop inspelen en deze ontwikkelingen eventueel laten meewegen in de besluitvorming. Daarom vinden wij goede en heldere communicatie tijdens een verkooptraject essentieel. Daarnaast krijg je niet één, maar twee vaste contactpersonen. Wél zo fijn!

Onze proactieve makelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw droomhuis. kek! Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tevens is onze taxateur ingeschreven in het kwaliteitsregister voor makelaars (VastgoedCert). Zo ben je altijd verzekerd van goed advies. Wij zijn goed bereikbaar, kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk. Op deze manier zorgen wij dat jij een zorgeloze klantenreis hebt. Met als doel: jouw verkoopwensen om te zetten in realiteit.

Waarom een verkoopmakelaar van kek! Makelaars?

  • Tips ter bevordering van de verkoop;
  • Effectieve woningpresentatie en professionele foto’s van jouw huis;
  • Optimaal bereik en heldere communicatie;
  • Kennis van Tiel en omstreken;
  • Deskundig en professioneel advies;
  • Transparante werkwijze;
  • Inzet van Funda, zoekersdatabase, social media;
  • Online binnen enkele dagen;
  • Enthousiaste begeleiding;
  • Kortom een zorgeloos optimaal verkoopresultaat!

Laten we kennismaken
Een huis verkopen begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar jouw wensen en doelen. Daarnaast leggen we aan jou uit hoe wij jou kunnen helpen om jouw woning te optimaliseren en zo goed mogelijk te presenteren om het beste resultaat te behalen. Wij staan naast je tijdens elke stap van het verkoopproces. We begeleiden en adviseren je in alles wat er komt kijken bij de verkoop, zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Full-service noemen we dat!

kek! Makelaars heeft toegang tot het complete woningaanbod van de Betuwe. Dit portal wordt continu bijgewerkt. Daarnaast zijn wij via ons netwerk op de hoogte van wat er speelt. Denk hierbij aan het woningaanbod dat (nog) niet op de vrije woningmarkt staat maar wel op korte termijn aangeboden gaat worden.

Interesse in verkoopbegeleiding? Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend; jij beslist of je met ons wilt samenwerken. Zullen wij samen jouw verkoopwensen bespreken?

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel naar kantoor of vul hier jouw gegevens in.

Compare listings

Vergelijken