Aankoop

Ben je op zoek naar een thuis in de Betuwe?

Online zijn er voldoende mogelijkheden om een woning te vinden of om een bezichtiging aan te vragen als je op zoek bent naar een koopwoning. Maar wat doe je als je jouw ‘droomhuis’ hebt gevonden? Het komt geregeld voor dat men de woning door een ‘roze bril’ bekijkt en daarmee de realiteit uit het oog verliest. Dat begrijpen wij van kek! Makelaars heel goed. Het is erg belangrijk te weten dat de verkopend makelaar aan de kant van zijn opdrachtgever staat. Hij behartigt de belangen van de verkoper met als doel het beste resultaat te behalen voor zijn klant. Voor een frisse en objectieve blik is het goed om je te laten adviseren en je eigen kek! aankoopmakelaar mee te nemen.

Doordat de markt continue in ontwikkeling is vinden wij het van groot belang om jou constant op de hoogte te houden. Indien nodig kunnen wij hierop inspelen en deze ontwikkelingen eventueel laten meewegen in de besluitvorming. Daarom vinden wij goede en heldere communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Daarnaast krijg je niet één, maar twee vaste contactpersonen. Wél zo fijn!

Onze deskundige en gedreven makelaars helpen je graag bij het aankopen van jouw droomhuis. kek! Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tevens is onze taxateur ingeschreven in het kwaliteitsregister voor makelaars (VastgoedCert). Zo ben je zeker van onafhankelijk advies en een realistische kijk op de situatie. Wij zijn goed bereikbaar, kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk. Op deze manier zorgen wij dat jij een zorgeloze klantenreis hebt. Met als doel: jouw aankoopwensen om te zetten in realiteit.

 Waarom een aankoopmakelaar van kek! Makelaars?

  • Goede bereikbaarheid en heldere communicatie;
  • Kennis van Tiel en omstreken;
  • Deskundig, professioneel en onafhankelijk advies;
  • Enthousiaste begeleiding met een frisse blik;
  • Kortom een zorgeloos aankoopresultaat!

Laten we kennismaken
Een huis aankopen begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand van jouw woonwensen en financiële situatie kunnen wij met precisie zoekopdrachten uitvoeren, waarna we je persoonlijk begeleiden en adviseren in alles wat er komt kijken bij de aankoop van jouw droomhuis. Full-service noemen we dat!

kek! Makelaars heeft toegang tot het complete woningaanbod van de Betuwe. Dit portal wordt continu bijgewerkt. Daarnaast zijn wij via ons netwerk op de hoogte van wat er speelt. Denk hierbij aan het woningaanbod dat (nog) niet op de vrije woningmarkt staat maar wel op korte termijn aangeboden gaat worden.

Interesse in aankoopbegeleiding? Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend; jij beslist of je met ons wilt samenwerken. Zullen wij samen jouw woonwensen bespreken?

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel naar kantoor of vul hier jouw gegevens in.

Compare listings

Vergelijken