Verhuur

Ook is kek! Makelaars thuis in het verhuren van woningen.

Verhuren van een woning is vaak een complexe bezigheid. Het vergt een hoop tijd om de juiste huurder te vinden die aan alle wensen voldoet. Het liefst verhuur je natuurlijk voor de beste prijs aan de meest betrouwbare kandidaat. Wij van kek! Makelaars begrijpen dat je niet zomaar aan iedereen de sleutel van jouw huis wilt overhandigen. Daarom hebben wij de mogelijkheid om potentiële huurders te screenen middels een NVM-woontoets. Wij begeleiden en adviseren verhuurders bij het verhuren van hun woning met als doel een soepel en zorgeloos verhuurtraject. Het kan hier gaan om zowel tijdelijke als langdurige verhuur.

Doordat de markt continue in ontwikkeling is vinden wij het van groot belang om jou constant op de hoogte te houden. Indien nodig kunnen wij hierop inspelen en deze ontwikkelingen eventueel laten meewegen in de besluitvorming. Daarom vinden wij goede en heldere communicatie tijdens een verhuurtraject essentieel. Daarnaast krijg je niet één, maar twee vaste contactpersonen. Wél zo fijn!

Onze enthousiaste makelaars helpen je graag bij het verhuren van jouw woning. kek! Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tevens is onze taxateur ingeschreven in het kwaliteitsregister voor makelaars (VastgoedCert). Zo ben je altijd verzekerd van goed advies. Wij zijn goed bereikbaar, kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk. Op deze manier zorgen wij dat jij een zorgeloze klantenreis hebt. Met als doel: jouw verhuurwensen om te zetten in realiteit.

Waarom een verhuurmakelaar van kek! Makelaars?

  • Deskundig, realistisch en onafhankelijk advies;
  • Professionele uitnodigende woningpresentatie en foto’s;
  • Optimaal bereik en heldere communicatie;
  • Kennis van Tiel en omstreken;
  • Inzet van Funda, zoekersdatabase, social media;
  • Online binnen enkele dagen;
  • Enthousiaste begeleiding;
  • Kortom een zorgeloos optimaal verhuurresultaat!

Laten we kennismaken
Een huis verhuren begint met een kennismakingsgesprek. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij met precisie verhuuropdrachten uitvoeren. We begeleiden en adviseren je in alles wat er komt kijken bij de verhuur. Full-service noemen we dat!

Interesse in verhuurbegeleiding? Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend; jij beslist of je met ons wilt samenwerken. Zullen wij samen jouw verhuurwensen bespreken?

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel naar kantoor of vul hier jouw gegevens in.

Compare listings

Vergelijken