Over ons

KEK! ZO KAN HET OOK.

Nuchter en creatief. Rebels en alledaags. Energiek en kalm. Bij Kek! kan het allebei. ‘Opposites attract’ zeggen ze wel eens en dat geldt zeker voor ons. Wij zijn Kim en Mâcé en we bieden je het beste van twee werelden.

Soms wil je snel, soms wil je langzaam. Soms weet je precies wat je wilt, soms is het even puzzelen. Dat snappen we. Tenminste: een van ons twee in ieder geval. 😉 Wat je ook nodig hebt, we gaan recht door zee voor de beste aanpak.

Daar hoort wel een open houding bij. Als iets niet kan, zeggen we dat dus ook eerlijk. Maar met onze schat aan ervaring, heb je ook echt wat aan zo’n duidelijke mening. We zijn ervan overtuigd dat dat het meeste oplevert. Want uiteindelijk staan we naast je, voor het beste resultaat.

Het beste van twee werelden

Ons team

Kim Kamstra
Register Makelaar en Taxateur, eigenaar en ondernemer.
Kim Kamstra
Register Makelaar en Taxateur, eigenaar en ondernemer.

! ‘Kan niet’ ken ik niet.
! Ik heb oog voor detail en structuur
! Ik deel graag mijn kennis
! Ik doe alles volgens de regels
! Ik geniet in het theater

Mâcé Dolron
Kandidaat-makelaar, eigenaar en ondernemer
Mâcé Dolron
Kandidaat-makelaar, eigenaar en ondernemer

! Ik neem graag zorgen weg
! Ik heb een grote liefde voor interieur
! Ik krijg energie van creativiteit
! Ik kleur graag buiten de lijnen
! Hiërarchie zit in mijn allergie

Compare listings

Vergelijken