Over ons

Welkom bij kek! Makelaars.

Wie zijn wij precies? Wij zijn een betrokken en no-nonsense NVM kantoor gevestigd in de Betuwe, opgericht door Kim Kamstra en Mâcé Dolron. Wij zijn een team van nuchtere en ervaren makelaars, die met veel plezier en enthousiasme makelen. Doelgerichte makelaars die écht naar jou luisteren. Persoonlijk contact, heldere communicatie, bereikbaarheid en een maximaal resultaat staat centraal.

En wie ben jij? Graag maken wij kennis met jou, je huis en jouw woonwensen. Zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren en begeleiden met het verkopen van jouw huis of het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. Onze dagelijkse kost is het vergelijken en waarderen van woningen. Onze kennis delen wij dan ook graag om jou hierbij te helpen. Op deze manier zorgen wij dat jij een zorgeloze klantenreis hebt. Met als doel: jouw wensen om te zetten in realiteit.

Aangenaam kennis te maken!

Ons team

Kim Kamstra
Register Makelaar en Taxateur, eigenaar en ondernemer.
Kim Kamstra
Register Makelaar en Taxateur, eigenaar en ondernemer.
Mijn doel is het aan- en verkopen of taxeren van jouw droomhuis. Ik ga recht op mijn (en jouw) doel af en wil graag het beste resultaat behalen. Het woord ‘kan niet’ komt niet in mijn woordenboek voor. Ik ben open en eerlijk en kom mijn afspraken na. Ik heb oog voor detail en wil mijn visie en kennis graag met je delen. Want ik ben pas tevreden als jij dat bent!

Kan niet zonder: motorrijden, theater, dineren.
Mâcé Dolron
Kandidaat-makelaar, eigenaar en ondernemer
Mâcé Dolron
Kandidaat-makelaar, eigenaar en ondernemer
Mijn passie is opdrachtgevers te begeleiden bij één van de grootste aankopen van hun leven. Ik help graag bij het aankopen of verkopen van jouw woning. Graag ontzorg ik je! Ik heb oog voor detail en grote liefde voor interieur. Gastvrijheid is mijn grootste plezier en samen maken we het verschil.

Kan niet zonder: mijn werk, food, interieur.

Compare listings

Vergelijken