Nieuwbouw project Medelsestraat 98 - 120 Tiel

Bent u op zoek naar een nieuw duurzaam, comfortabel en verhuisklaar huurappartement met gunstige energielasten op een unieke locatie in Tiel? Dan kunt u nu stoppen met zoeken! Met trots presenteren wij u deze 12 appartementen welke reeds in aanbouw zijn. De verwachte verhuurdatum is medio tweede kwartaal 2023. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, een berging en wordt instapklaar opgeleverd. Gelegen in de nabijheid van het centrum van Tiel en dichtbij de uiterwaarden van rivier de Waal.

Grootte en type appartementen:
De grootte van de appartementen variëren van 61 m² tot en met 66 m² woonoppervlakte (GBO). Er zijn verschillende type appartementen. Er zijn 3-kamer appartementen met 2 slaapkamers en 2-kamer appartementen met één slaapkamer. Alle appartementen hebben een eigen tuin of balkon, een berging en een parkeerplaats.

Afwerkingsniveau appartementen:
De wanden in de appartementen worden voorzien van fijn scanbehang en sauswerk. De plafonds worden afgewerkt met structuurspuitwerk wit. De vloeren worden opgeleverd middels een PVC-vloer. Alle appartementen beschikken tevens over vloerverwarming, een eigen aansluitingen voor warmte, water en elektra, internet en tv, een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, grote spoelbak, koel-vriescombi, afwasmachine, combi-oven en afzuigkap. De wanden van de badkamer zijn volledig betegeld in een neutrale kleurstelling. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Maximaal wooncomfort en lagere woonlasten:
Niets is heerlijker dan wonen in een comfortabele woning. Een woning die moeiteloos lekker warm wordt en waar energiekosten laag zijn. Zo zijn de appartementen standaard voorzien van vloerverwarming. Het elektra voor de woningen wordt voor een gedeelte opgewekt door zonnepanelen op het dak van het woongebouw en de bergingen. Woonlasten bestaan namelijk voor een belangrijk deel uit energiekosten. Alle slimme en duurzame oplossingen bij elkaar zorgen ervoor dat deze nieuwe appartementen zullen voldoen aan een energieprestatie die gelijk staat aan energielabel A+. Een A+ label staat voor maximale zuinigheid en fors lagere energielasten.

Bijzonderheden:
– Voor eventueel een elektrisch oplaadpunt is een loze leiding meegenomen naar de meterkast;
– De appartementen worden gasloos uitgevoerd;
– Huurder is zelfstandig contractant van de NUTS voorzieningen;
– Servicekosten bedragen circa EUR 45,- per maand;
– Hoogwaardig afwerkingsniveau;
– Huisdieren niet toegestaan;
– De oplevering is naar alle waarschijnlijkheid het tweede kwartaal van 2023.

Ligging:
Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 42.291 inwoners en heeft een oppervlakte van 34,81 km² (waarvan 2,17 km² water).
Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht – Tiel en Arnhem – Tiel. Tiel heeft sinds 1882 een station aan deze lijnen; sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij ook een station aan de lijn Utrecht – Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart. Het fiets-en-voetveer Tiel – Wamel verbindt Tiel met Wamel aan de overkant van de Waal.
De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (het stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Van Flipje staat een standbeeld in het stadscentrum.

Meer informatie? Neem een kijkje op Funda bij het huuraanbod of bij nieuwbouw of neem contact op met ons kantoor!

Compare listings

Vergelijken